Carlou D - världberömd musiker väljer alltid African Magic när han är i Sverige.

Ingen vet var dreadlocksfrisyren har sitt ursprung, men 5000-åriga egyptiska mumier, australiensiska grottmålningar och antika grekiska muraler visar att det knappast rör sig om en modefluga...

När det gäller dreadlocks utmärker vi oss på African Magic inte bara för den höga kvalitén och hållbarheten, utan också för vår unika teknik.

Vi virkar dreadlocks i alla längder och storlekar – men bara med äkta löshår och helt utan att använda vax eller andra produkter. Vi jobbar uteslutande med REMY virgin A-kvalité hår. Detta gör att du behåller ett naturligt, friskt och starkt hår betydligt längre än med konventionella metoder. Gör du dina dreads hos oss kan du tvätta ditt hår samma dag. Du får också fler tips om hur du bäst sköter ditt hår och vilka produkter du bör använda – eller undvika. Löshår i alla färger kan du köpa hos oss.

Tidsåtgång: Räkna med allt mellan 4–12 timmar beroende på tjocklek och längd. Självklart ger vi dig alltid garanti både på arbetet och löshåret.

Lagning av Dreads

Många lever i villfarelsen att om dreadsen går sönder eller utväxten är för stor, så måste man klippa sig. Inget kunde vara mer fel! Kom till oss istället så reparerar vi dina dreads åt dig! Korrekt underhållna dreads kan du utan problem behålla resten av livet!
Välkommen!
PS. Helt i motsats till fördomen om att dreads luktar illa, möglar och på andra sätt är en ofräsch frisyr, så är dreads utan vax en hygienisk självrensande hårstil som är skonsam för både hår och hårbotten.