Hej och välkommen till Magic Kids.

Vi vänder oss främst till dig som är förälder till en liten krulltott (0–12 år).
Det är ingen enkel match att ta hand om ett tufft burr eller ostyriga lockar speciellt om man inte har någon egen erfarenhet av en massa eget krull.

Att gå en rond med sitt barn varje morgon fyllt av smärta, tårar och tandgnisslande ger en känsla av maktlöshet och är något de flesta krulltottsföräldrar upplevt – och hatat. Inget barn mår heller bra av att känna att de är till besvär och att deras hår är “fel” och en källa till stress i familjen.

För många är vi som växt upp här i de blonda vikingarnas land, som önskat att vi hade haft ett alternativ till ABBA-Agneta som förebild. Visst har vi idag ett Sverige som fått lite mer färg sedan i mitten av 70-talet, men det är fortfarande få mediala förebilder som låter de naturliga lockarna sväva fritt.

Vi ser hellre att barn känner sig unika – än att de känner sig ovanliga.
Vi tycker därför det är otroligt viktigt att barn redan tidigt får förebilder i vardagen som har brun hud och naturliga afrikanska lockar. Vi vill också att det ska vara en positiv upplevelse att gå till frissan och lägga grunden för ett friskt hår att vara stolt över. Vårt mål är att när man går från African Magic ska man vara fylld av positiva intryck och känna sig vacker och stolt över den man är – även om man bara är 4 år.

Awa använder olje-teknik för att reda ut Celines hår.
Så här fint blev det!

OBS! Vi använder endast naturliga ingredienser och fairtrade produkter när vi jobbar med barn. Viktigt att veta är också att gör vi normalt inte gör kemisk rakpermanent
på barn under 10 år. Men som ni kan se ovan finns det andra jättebra alternativ.

Se resten av vårt utbud för barn nedan.