När vi gör hårförlängningar eller fyllnader använder vi flera olika tekniker.
Full Lace Hair System© (FLHC) t.ex. är ett klisterbaserat hår-system som ger ett mycket naturtroget och hållbart resultat. FLHS är kanske mest känt som ”The Beyoncé Trademark”. FLHS sliter inte på det egna håret på samma sätt som många tidigare metoder gör. FLHS är därför extra lämpligt och skonsamt för dig som lider av håravfall och/eller tunnhårighet.

Vi använder också traditionell weavingteknik där vi först flätar ditt hår för att sedan sy på hårträns. Förutom detta gör vi brasiliansk flätning med småflätor, samt förlängningar med limvax. Vi hjälper dig att välja den metod/hår som passar dig, din hårstil och ekonomi bäst.

Du kan köpa ditt löshår hos oss. Vi jobbar uteslutande med REMY virgin A-kvalité hår. Vi har de flesta stilar och färger. Har du speciella krav kan vi alltid beställa hem det som passar just dig. Räkna med 2–10 dagar för leverans.

Att förlänga håret kan vara en riktig skönhetsboost, men det är kostsamt. Det är därför viktigt att du har kunskap om ditt nya hår. Att du använder rätt produkter är A&O. Ett väl omhändertaget löshår kan återanvändas upp till 2 år.
När du kommer till oss är det därför självklart att vi hjälper dig med eftervården så att du kan sköta om ditt hår på absolut bästa sätt.

Räkna med allt mellan 2-8 timmar beroende på vilken teknik och vilken längd på håret du väljer. En välskött hårförlängning håller normalt 3-4 månader. Självklart ger vi dig alltid garanti både på arbetet och löshåret.

 

Håravfall

Vi har ett stort urval av färdiga peruker, men specialiserar oss främst på att skräddarsy ditt unika håralternativ. För dig som av någon anledning förlorat ditt hår t.ex. genom Alopecia Areata eller strålbehandling, bygger vi under våren 2015 ett ”chambre sépareé” – ett avskilt rum, där all konsultation och behandling sker – om inte du som kund föredrar något annat.

Välkommen!