En ögonfransförlängning är ett finmotoriskt hantverk som görs genom att en lash designer försiktigt fäster en syntetfrans på var och en av dina egna fransar samtidigt som hen separerar dem. Det räcker med att du har ca 2 mm långa fransar för att kunna göra en förlängning.


De flesta människor har ca 50–130 fransar per öga allt beroende på dina gener. Mellan 60–90 fransar kommer lash designern att montera på dig under de ca två-tre timmar som en vanlig förlängning tar.

Kanske vill du ha en dramatisk look eller kanske något som ser helt naturligt ut? Hur resultatet blir bestämmer du själv. Det finns många olika längder tjocklekar och böjningar att välja från.


Fransarna sitter normalt 3–6 veckor, oftast tills dina egna fransar naturligt släpper (precis som ditt hår släpper hårstrån). Efter 2 månader har du bytt ut alla dina fransar och nya har växt ut.
De flesta klienter har dock hälften av sina lösfransar kvar efter ca 3 veckor. Då är det dags för ett återbesök för att göra en påfyllning.


Vi hjälper dig givetvis också med att gratis ta bort fransarna om du inte skulle bli nöjd eller inte vill fortsätta förlänga.
Vi varnar dock för att behandlingen är starkt beroendeframkallande…

OBS! Endast tidsbokning.
Avbokning sker senast 24 timmar före avtalad tid.
lash@africanmagic.se
Tel: 08-644 01 64


Välkommen!

PS. All våra lash designers är certifierade