African Magics team består av ett glatt gäng tjejer och killar med olika specialiteter och lång erfarenhet av hairstayling.  I salongen jobbar vi också löpande med gästfrisörer och stylister från hela världen. Våra internationella kollegor arbetar såklart med våra kunder, men också med att vidareutbilda våra fasta personal. Vårt mål är att alltid erbjuda de senaste innovationerna när det gäller hår, produkter och tekniker. När vi arbetar försöker vi därför alltid använda de skonsammaste metoderna för både ditt hår och vår miljö.

Vi har också ett mångårigt samarbete med XXXX där vi i vår tur utbildar nya generationer av hårstylister. Vi håller också olika vård, style teknik och hårkurser för våra kunder. Håll utkik här på vår hemsida eller i vårt nyhetsutskick för nästa kursstart!

 

Hårförlängning

När vi gör hårförlängningar eller fyllnader använder vi Full Lace Hair SystemÓ. Ett hårsystem som ger ett mycket naturtroget och hållbart resultat. FLHS är kanske mest känt som ”the Byoncé trademark”. FLHS sliter inte på det egna håret på samma sätt som många andra metoder gör. FLHS är därför extra lämpligt och skonsamt för dig som lider av håravfall och tunnhårighet.

 

Flätor

När det gäller flätor är det bara fantasin som sätter stopp för vad vi kan göra! Du kan välja att fläta ditt eget hår, använda syntetisk ersättning eller använda äkta löshår. På African Magic Salong hjälper vi dig med tips och råd, samt att välja de bästa produkterna för att underhålla din nya hårstil på bästa sätt.

 

Dreadlocks

När det gäller dreadlocks utmärker vi oss inte bara för den höga kvalitén och hållbarheten utan också för vår teknik. Vi gör dreadlocks i alla längder och storlekar – men helt utan att använda vax. Detta

gör att du behåller ett friskt och starkt hår betydligt längre än med konventionella metoder. Självklart visar vi dig hur du tar hand om dina dreads på bästa sätt och vilka produkter som passar just dig.

 

Håruppsättningar

Oavsett om det är bröllop eller fest hjälper vi dig med din drömuppsättning. Kom med en egen skiss eller ta en titt i vårt bildgalleri för inspiration. Oavsett kommer vi garanterat att ge dig en kreation utöver det vanliga.

 

Håravfall

Vi har särskilda tider för privat rådgivning för dig som av någon anledning förlorat ditt hår t.ex. genom Alopecia Areata eller strålbehandling. Vi går i lugn och ro igenom vilket håralternativ som passar dig bäst. Vi har ett stort urval av färdiga wigs och peruker, men specialiserar oss främst på att skräddarsy ditt unika håralternativ. Vi har avtal med landstinget(SLL).